Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure

de mirela0911 in Slow Cooker, 30 Iun 2019 | 2259 vizualizari

 

Se stie ca la aparatul Crock Pot iese o bunatate de carne, frageda, moale si gustoasa. Si cand mai pui pe langa carne si niste legume atunci e de-a dreptul delicioasa mancarea. Am preferat de aceasta data ca legumele care s-au gatit langa carne in oala minune sa le transform intr-un piure. A fost o alegere tare buna!
 

 

INGREDIENTE

  • 700 g cotlet de porc fara os
  • sare, piper dupa gust
  • condimente pentru porc Delikat
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 buc ceapa alba mare
  • 3 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 1/2 buc telina
  • 100 ml apa
  • 5 buc cartofi albi
  • frunze de patrunjel verde
  • salata de varza
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure:

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se toarna 2-3 lg ulei. 

Se curata legumele si se spala. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se taie rondele. Se pun in vasul aparatului. Deasupra se asaza bucatile de telina si ceapa taiata mai mare.

Bucata de carne se spala, se sterge de surplusul de apa si se maseaza bine cu sare, piper, condimentele de porc si ulei. Se asaza bucata de carne deasupra legumelor. Se toarna apa, se pune capacul si se seteaza aparatul pe temperatura High pentru 4 ore.

Intre timp se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare pentru piureul de cartofi. Se prepara dupa reteta fiecaruia, cum va place mai mult.

Dupa ce au trecut cele 4 ore, se scoate bucata de carne cu grija, se pune pe un platou iar legumele din oala se scot intr-un bol si se dau prin blender. 

Se toarna piureul obtinut intr-o cratita si se lasa sa mai dea cateva clocote, adaugand sare si piper dupa gust, daca mai este nevoie.

Bucata de cotlet se taie in felii, cu un cutit bine ascutit.

Pe un platou se asaza piureul de cartofi iar deasupra piureul de legume. Alaturi se asaza feliile de carne si se orneaza cu patrunjel verde. Este o mancare delicioasa.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate condimenta bucata de carne si pastra la rece peste noapte sau cu cateva ore inainte de a o gati!

2

Se serveste alaturi de salata de cruditati preferata. Noi am servit cu salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu susan la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital